Wim De Kinder

Met een levenslange passie voor honden, heeft Wim zijn expertise in gehoorzaamheid, agility, speuren en detectie verankerd in de basis van 'De Roopoorte'. Door de jaren heen heeft zijn succes in lesgeven en het coachen van honden met gedragsproblemen, de weg geplaveid voor de natuurlijke ontwikkeling van 'De Roopoorte'. Hier bieden we nu een breed scala aan trainingen aan, waaronder zijn gespecialiseerde lessen in mantrailen en detectie, beschikbaar voor zowel privélessen als in kleine groepen.

Toewijding aan Voortdurende Groei

Hondentraining is een eindeloze reis van groei en ontwikkeling, zowel voor de trainer als voor de hond. Het is een proces van continue bijsturing, waarbij elke ervaring en interactie een kans biedt om te leren en te verbeteren. Certificering, zoals Wim's accreditaties bij GAK9 Mantrailing en het Scandinavian Working Dog Institute (SWDI), onderstreept de toewijding aan voortdurende educatie en de naleving van de hoogste normen in de industrie. Bij 'De Roopoorte' erkennen we dat elke dag een nieuwe mogelijkheid biedt om te groeien, bij te leren en ons vakmanschap te verfijnen in onze gezamenlijke liefde voor honden en hun training.

TransistorReform

Volgelingen

Bij 'De Roopoorte' is het onze gezamenlijke inzet en passie die ons verenigt. Onze toegewijde leden en hun viervoetige vrienden vormen samen een levendig team dat de magie achter ons succes is. Ontdek in deze foto's hoe ons gezamenlijk teamwork helpt om de dromen van elke hond en eigenaar waar te maken.

Onze Kernwaarden

Bij 'De Roopoorte' hebben we een reeks kernwaarden die ons begeleiden in alles wat we doen. Deze waarden, doordrenkt in elke trainingssessie, elk evenement en elke interactie, weerspiegelen onze toewijding aan honden, hun eigenaars en onze gemeenschap. Ontdek hieronder de principes die 'De Roopoorte' vormgeven.

Passie voor Honden
Onze onuitputtelijke passie voor honden is de drijvende kracht achter alles wat we doen bij "De Roopoorte". Het is deze liefde voor onze viervoetige vrienden die ons drijft om steeds de beste training, zorg en aandacht te bieden.
Voortdurende Educatie
Bij "De Roopoorte" geloven we in het belang van levenslang leren, zowel voor onze trainers als onze honden. Wij streven er constant naar om onze vaardigheden en kennis uit te breiden, wat weerspiegeld wordt in onze toewijding aan certificering en constante bijsturing.
Gemeenschapsgevoel
Wij koesteren het sterke gevoel van saamhorigheid dat bestaat binnen onze "De Roopoorte"-familie. We geloven dat het teamgevoel onder onze leden de basis is voor een succesvolle training en een positieve ervaring.
Maatwerk en Flexibiliteit
We begrijpen dat elke hond uniek is en hebben ons trainingsaanpak aangepast om aan de specifieke behoeften van elke hond en hun eigenaar te voldoen. Of het nu gaat om privélessen of trainingen in kleine groepen, we zijn flexibel en responsief in onze benadering.