Ons Aanbod

Ontdek de veelzijdige aanpak van onze missie: het volle potentieel uit elke hond halen. We bieden diverse diensten aan, van speurlessen tot seminars, allemaal gericht op het versterken van de band tussen jou en je hond. Blader door ons aanbod en ontdek de perfecte fit voor jou en je viervoeter.

Specialiteiten

Specialiteiten

De kunst van het detecteren van diverse geuren zoals narcotica, bedwantsen en meer, met onze unieke 'Kong'-methode. We focussen op passieve verwijzing, zonder fysieke correcties, gebruikmakend van beloningsgerichte leerprincipes. Ideaal voor zowel particulieren als professionals, geïnspireerd door SWDI-technieken. Ontdek de wereld van geurdetectie!

Laat uw hond zijn natuurlijke speurvaardigheden verkennen en ontwikkelen met onze speciale speurtraining. Onder leiding van onze ervaren trainers zal uw hond leren volgen en zoeken, wat zowel mentaal stimulerend als erg plezierig is.

Ontdek de kunst van tracking met uw hond: een boeiende zoektechniek om personen of dieren op te sporen. Onze methode, verrijkt met SWDI-expertise, focust op gedetailleerde grondinformatie en nauwkeurigheid. U leert geavanceerde technieken zoals passieve verwijzingen, ondersteund door boeiende instructievideo’s. Dit alles in een dynamische leeromgeving met seminars en workshops.

Ontdek de efficiënte training van honden met laser-/verbal directionals, ideaal voor afstandswerk. Deze methode, vooral gebruikt in handhaving en militaire toepassingen, maakt specifieke taken gemakkelijker en veiliger dan traditionele verbale begeleiding. Een waardevol hulpmiddel voor uitzonderlijke situaties.

Gehoorzaamheid

Onze privélessen bieden een-op-een aandacht en worden op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van uw hond te voldoen. Profiteer van de expertise van onze professioneel gecertificeerde trainers en zie de vooruitgang van uw hond op persoonlijk niveau.

Onze groepstrainingen zijn een geweldige manier voor uw hond om essentiële vaardigheden te leren terwijl hij socialiseert met andere honden. Deze lessen bieden een stimulerende en leuke omgeving waar uw hond kan leren en groeien.

Geef je pup de beste start in het leven met onze puppy begeleidingslessen. Wij helpen je pup de basisbeginselen van gehoorzaamheid en socialisatie onder de knie te krijgen, terwijl we een solide basis leggen voor toekomstige training.

Leermodules

Bij 'De Roopoorte' deelt Wim zijn expertise niet alleen in individuele en groepssessies, maar ook in informatieve seminaries en webinars. Deze bijeenkomsten bieden waardevolle inzichten en praktische tips voor iedere hondenliefhebber