Groepslessen

Gehoorzaamheid

Onze groepstrainingen zijn een geweldige manier voor uw hond om essentiële vaardigheden te leren terwijl hij socialiseert met andere honden. Deze lessen bieden een stimulerende en leuke omgeving waar uw hond kan leren en groeien.

group lessons

Introductie

Naast privélessen bieden we ook groepslessen in gewone gehoorzaamheid aan. Deze lessen zijn ideaal voor degenen die willen trainen in een groepsomgeving en daarbij leren van anderen.

Groepstraining — De lessen vinden plaats op donderdagavond, waarbij cursisten in een praktijkgerichte omgeving kunnen leren en hun vaardigheden kunnen toepassen.

Communicatie en Updates — Regelmatige bezoekers kunnen zich aansluiten bij een privé WhatsApp-groep voor wekelijkse updates over locatie en tijdstip van de lessen.

Wat zal je leren?

Praktijk in de Echte Wereld — De lessen vinden soms plaats op openbare locaties, waardoor cursisten hun vaardigheden in verschillende scenario's kunnen oefenen.

Gehoorzaamheid en Etiquette — De lessen richten zich op gehoorzaamheid en het correcte gedrag van honden in verschillende omstandigheden.

Details

  • Lesduur 45 minuten per les.
  • Prijs €15 per les.
  • Locatie Thuisbasis van de Roopoorte.
  • Wanneer Wekelijks op donderdag.