Gedragsproblemen

Gehoorzaamheid

Onze privélessen bieden een-op-een aandacht en worden op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van uw hond te voldoen. Profiteer van de expertise van onze professioneel gecertificeerde trainers en zie de vooruitgang van uw hond op persoonlijk niveau.

private lessons

Introductie

Bij hondenschool 'De Roopoorte' bieden we privé gedragsconsulten aan voor honden met ongewenst of storend gedrag. Deze consulten zijn discreet en kunnen zowel bij ons als bij u thuis plaatsvinden, afhankelijk van de aard en ernst van het probleem.

Oorzaak en Trigger Identificatie — Een initiële gespreks- en vragenronde helpt ons de oorzaak van het gedragsprobleem te begrijpen, inclusief de triggers die het gedrag veroorzaken.

Onze Benadering — Na het identificeren van de onderliggende motivatie, werken we samen met u aan een strategie en behandelplan, waarbij we zowel medische als gedragsmatige aspecten in overweging nemen.

Aanpak

Strategie en Behandelplan — Ontwikkeling van een holistisch plan, inclusief aanpassingen en oefeningen om het gedrag van uw hond te verbeteren.

Evaluatie en Herstel — Analyse van de herstelkansen van uw hond, inclusief beoordeling van rust, stressniveaus en de noodzaak van medische ondersteuning.

Ondersteuning en Opvolging — U ontvangt een gedetailleerd verslag van onze bevindingen en we werken nauw samen met uw dierenarts voor de beste strategie en opvolging.

Expertise en Ervaring — Geleid door Wim, een gedragsdeskundige met jaren ervaring en constante bijscholing, inclusief samenwerking met andere trainers en toegang tot grotere buitenterreinen voor therapie.

Details

  • Prijs Prijzen variëren afhankelijk van de situatie, afstand, huisbezoek, en opvolging.
  • Locatie Consulten vinden plaats op onze locatie of bij u thuis.
  • Wanneer Op afspraak, met flexibele planning om aan uw behoeften te voldoen.