Puppy begeleiding

Gehoorzaamheid

Geef je pup de beste start in het leven met onze puppy begeleidingslessen. Wij helpen je pup de basisbeginselen van gehoorzaamheid en socialisatie onder de knie te krijgen, terwijl we een solide basis leggen voor toekomstige training.

puppy class

Introductie

Puppycoaching bij hondenschool 'De Roopoorte' is een fantastische manier om een sterke band op te bouwen met uw nieuwe pup. Vanaf het moment dat ze dartel en speels zijn, bieden wij een begeleide aanpak om ze te helpen groeien en leren.

Vroege Start — U bent welkom vanaf voordat uw pup geboren is om de sfeer op te snuiven, gesprekken te voeren met andere puppy-eigenaars, en tips te verzamelen voor de opvoeding en thuiskomst van uw nieuwe aanwinst.

Aangepaste Omgeving — Met een apart puppy-terrein, speelweide, en socialisatieparcours, bieden we een veilige en stimulerende omgeving voor uw pup om te wennen en te leren.


Wat zal je leren?

Basisprincipes en Vertrouwen — We richten ons op het opbouwen van een betrouwbare connectie door middel van duidelijke, rustige en voorspelbare lichaamstaal.

Training en Socialisatie — U leert niet alleen basiscommando's, maar ook hoe u conflicten en stress bij uw hondje kunt herkennen om problemen voor te zijn.

Planning en Beloning — We helpen u bij het plannen van uw trainingen en leren u variabel belonen en diverse leerprincipes toepassen.

Details

  • Lesduur Een reeks van 5 lessen, 2 uur per les.
  • Prijs €195 voor het volledige traject.
  • Locatie Op onze hondenschool, met speciale aandacht voor een rustige leeromgeving.
  • Wanneer Voornamelijk overdag tijdens weekdagen, met mogelijkheden tot aanpassing in overleg.